Tennis-trainingen - Stefan van de Stroet

De tennistrainingen bij NTC Nijeveen worden gegeven door Stefan van de Stroet. Stefan heeft 30 jaar ervaring als tennisspeler, 20 jaar ervaring als tennistrainer/coach en 10 jaar ervaring in persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnswerk, wat geresulteerd heeft in een eigen unieke holistische, energetische werkwijze.

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die Stefan biedt voor privé-, duo- of groepstrainingen, neem dan gerust contact met hem op via zijn website https://www.humantennis.nl/

Wil je je opgeven voor de zomertrainingen die gegeven worden op maandag, dinsdag en donderdag, gebruik dan deze link https://www.humantennis.nl/ntcnijeveen.

Voor de jeugd worden de trainingen op vrijdag gegeven en kan ingeschreven worden via de hierboven vermelde link.

Padel-trainingen - Mattheo Knoop

Vanaf juni zal Mattheo Knoop (in eerste instantie) één dag in de week beschikbaar zijn voor het geven van padeltrainingen om jouw techniek en tactiek naar een hoger niveau te brengen. Wil je meer informatie over padeltrainingen, neem dan contact op met Mattheo via het contactformulier op zijn website https://www.acij.nl/racketsport-knoop

 

​Om lessen te kunnen volgen dien je lid te zijn van NTC Nijeveen en akkoord te gaan met het lesreglement zoals weergegeven in het inschrijfformulier. 

Stefan van de Stroet Mattheo Knoop