De trainingen bij NTC Nijeveen worden verzorgd door Breakpoint (http://www.breakpoint.nu). Hieronder stellen onze trainers zich voor.

Mijn naam is Bas Pengel en ik wordt de nieuwe trainer van TC Nijeveen. Sommigen van jullie kennen mij misschien nog. Een jaar of tien geleden heb ik drie of vier seizoenen competitie gespeeld in het eerste herenteam van Nijeveen. Vandaar dat ik al wist dat Nijeveen een gezellige vereniging is in een leuk dorp waarin de meerderheid een sporthart bezit. Aan de mensen die mij niet kennen zal ik mij hieronder even voorstellen.

Ik ben 35 Jaar en ben opgegroeid in Steenwijk. Daar heb ik ook vanaf mijn zevende al met veel plezier getennist. Na mijn middelbare schoolopleiding ben ik samen met Mattijs de Kleuver Pedagogiek gaan studeren in Groningen. Mattijs was ook diegene die ons toen vroeg om in Nijeveen competitie te gaan spelen. Dit heb ik dan ook 3 a 4 jaar gedaan. Vandaar al de klik met NTC Nijeveen. Na de propedeuse in de pedagogiek gehaald te hebben ben ik criminologie gaan studeren in Amsterdam. Tijdens deze studie ben ik ook gaan werken bij Eltingh Haarhuis Tennisevents. Door het vele werken daar duurde mijn studie drie jaar langer dan gepland, maar ik vond het werk in de tenniswereld veel te leuk. Zodoende ben ik na mijn studie bij Eltingh Haarhuis Tennisevents (EHTE) blijven werken. Hier organiseerde/ begeleide ik o.a. Clinics, tenniskampen, schooltennisprojecten, projecten in achterstandswijken en Tennisreizen in binnen- en buitenland.

Twee jaar geleden ben ik zelfstandig geworden en heb het bedrijf Pengel Sport & Organisatie opgericht. Met dit bedrijf werk ik nog steeds met veel projecten met EHTE samen. Daarnaast organiseer ik ook voor andere bedrijven en scholen sportdagen of evenementen. Toch ligt mijn grootste passie bij tennis, vandaar dat ik ook de keuze heb gemaakt om de opleiding Tennisleraar 3 nog te gaan doen. Hierin heb ik op 18 april het laatste examen. Fingers crossed!

Natuurlijk hoop ik jullie ook allemaal in het echt te leren kennen op de vereniging zelf. Mocht je mij zien op de vereniging en heb je vragen. Stoot mij dan gerust aan. Ik ben ook altijd in voor een praatje.

Tot snel

Groetjes Bas Pengel

Bas Pengel - trainer NTC Nijeveen


 

Ga naar boven