Wil je gaan tennissen maar vind je het lastig om een keuze te maken bij welke vereniging? Kom dan eerst kennis maken met onze gezellige vereniging. Je bent van harte welkom op onze toss-avond op woensdagavond vanaf 19:30 uur. Hopelijk kunnen we je overtuigen om na 1 of 2 keer mee gespeeld te hebben lid te worden van NTC Nijeveen. Dit kan via een eenmalige zomerabonnement van € 35,00 voor de maanden juni, juli en, augustus, of via een volledig jaarlidmaatschap (link naar inschrijfformulier) zodat je in het voorjaar, de zomer en het najaar onbeperkt kunt tennissen op onze goed onderhouden gravelbanen en in de winter op onze all-weather baan.

Op vrijdagavond 7 juni organiseren we vanaf 19:00 uur een speciale toss-avond voor niet-leden. Een lid kan die avond een familielid, kennis, buurman enz.
uitnodigen om te tossen. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. Wel graag van te voren opgeven. Dat kun je doen door een mail te sturen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een andere mogelijkheid om op onze banen te spelen is door als introducee mee te komen met één van onze leden. De kosten van een introducee-dagpas bedragen € 5,00. Deze dagpas kan van te voren opgehaald worden in Nijeveen bij Fennie Matter (de Veurdele 73, telefoon 06-38055290) of in Meppel bij Ap Westera (Kromme Elleboog 65, telefoon 06-15013411).

Ga naar boven