Wil je ook lid worden van NTC Nijeveen? Je bent van harte welkom! Hieronder een overzicht van de prijzen van de verschillende lidmaatschappen.

NIEUW: Zomerlidmaatschap
Om kennis te maken met tennis en met NTC Nijeveen bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een zomerlidmaatschap. De voorwaarden voor het zomerlidmaatschap zijn:

  • geldig voor de maanden juni t/m augustus 2022
  • de kosten van het zomerlidmaatschap bedragen € 45,00
  • er kan eenmalig gebruik gemaakt worden van het zomerlidmaatschap
  • bij het zomerlidmaatschap ontvangt u geen KNLTB-pas, dus biedt niet de mogelijkheid voor het spelen van KNLTB toernooien. U kunt wel deelnemen aan onze Clubkampioenschappen.
  • van april t/m juni worden er op zaterdag en zondag competitiewedstrijden gespeeld. Hierdoor kan het voorkomen dat er op bepaalde tijden geen banen beschikbaar zijn. Via de Kalender op onze website kan gekeken worden of en op welke tijdstippen er competitiewedstrijden gespeeld worden.  

Lidmaatschap per jaar (prijzen 2022):

Junioren*/Studenten € 70,00  
Senioren € 140,00  
Zomerlidmaatschap 1-6 t/m 31-8 € 45,00  

* Junioren zijn zij die voor 1 januari van het kalenderjaar de 17-jarige leeftijd nog niet hebben bereikt.

Klik hier voor het online inschrijfformulier. 

Betaling contributie

NTC Nijeveen maakt gebruik van ClubCollect voor het incasseren van de de contributie. Hierbij kunt u kiezen uit de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Bankoverschrijving
  • Ideal

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap kan schriftelijk opgezegd worden, voor 1 december, door het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij opzegging  na 1 december, maar voor 1 maart in het nieuwe kalenderjaar, dient er € 15,00 overgemaakt te worden, zijnde de bijdrage KNLTB voor het nieuwe jaar.

Na 1 maart is de volledige contributie verschuldigd.

Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je telefoonnummer. Cor neemt dan zo snel mogelijk contact op.

Ga naar boven