Lidmaatschappen

NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennis- en padel(vanaf juni!) vereniging met ruim 120 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor de link naar het online inschrijfformulier. Of stuur een mail naar het secretariaat. Voor bezoekers hebben we een plattegrond van het sportpark toegevoegd waarop u kunt zien waar u onze vereniging kunt vinden op het Sportpark Tussenboerslanden. 

Wil je lid worden van NTC Nijeveen? Je bent van harte welkom!

Kom gerust een keer kijken op ons tennis- en padelpark of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken.

Wil je aanmelden voor één van onze lidmaatschappen, klik dan op de volgende link voor het: online inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je van ons een welkomstbrief met informatie over onze vereniging en activiteiten.

Wil je ook tennislessen gaan volgen, neem dan contact op met onze tennistrainer Stefan van de Stroet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-14615767. Om tennislessen te kunnen volgen, is één van onze lidmaatschappen verplicht.

Wil je meer informatie over padellessen, neem dan contact op met onze padeltrainer Mattheo Knoop via zijn website https://www.acij.nl/racketsport-knoop.

 

Hieronder een overzicht van de verschillende lidmaatschappen die wij aanbieden. Met onze lidmaatschappen kun je gebruik maken van zowel onze tennis- als padelfaciliteiten.

Lidmaatschap per jaar (prijzen 2024):

Achter de omschrijving van elk lidmaatschap wordt weergegeven of deze met of zonder het KNLTB lidmaatschap is. Het KNLTB lidmaatschap is nodig om je in te kunnen schrijven voor KNLTB tennis- of padeltoernooien.

KNLTB lidmaatschap senioren 2024 € 175,00  
KNLTB lidmaatschap Junioren1/Studenten 2024 € 87,50  
KNLTB lidmaatschap 1-7 t/m 31-12 € 87,50  
Jeugd t/m 12 jaar (geen KNLTB lidmaatschap) € 20,00  
Jeugd t/m 12 jaar (incl. KNLTB lidmaatschap) € 45,00  
Introductielidmaatschap padel (juni - aug - geen KNLTB)2 € 59,00  
Zomerlidmaatschap tennis (juni - aug - geen KNLTB) 2 € 59,00  
Lidmaatschap 1-9 t/m 31-12 (verlenging zomerlidmaatschap - geen KNLTB) € 44,00  
Lidmaatschap 1-9 t/m 31-12 (zonder zomerlidmaatschap - geen KNTLB) € 59,00  

 

1. Junioren zijn leden die op 1 januari van het kalenderjaar de 17-jarige leeftijd nog niet hebben bereikt.
2.

Om kennis te maken met tennis of padel én met onze vereniging bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een zomerlidmaatschap tennis/introductielidmaatschap padel, waarmee in de maanden juni, juli en augustus tennis gespeeld kan worden. De voorwaarden voor het zomerlidmaatschap zijn:

  • Geldig voor de maanden juni t/m augustus 2024
  • De kosten van het zomerlidmaatschap tennis/introductielidmaatschap padel bedragen € 59,00
  • Er kan eenmalig gebruik gemaakt worden van het zomerlidmaatschap
  • Bij het zomerlidmaatschap ontvangt u geen KNLTB-pas, dus biedt niet de mogelijkheid voor het spelen van KNLTB toernooien. U kunt wel deelnemen aan onze Clubkampioenschappen
  • Van april t/m juni worden er op donderdag- en vrijdagavond, zaterdag en zondag competitiewedstrijden tennis gespeeld. Hierdoor kan het voorkomen dat er op bepaalde tijden geen banen beschikbaar zijn. Via de Kalender op onze website kan gekeken worden of en op welke tijdstippen er competitiewedstrijden gespeeld worden

 

Betaling contributie

NTC Nijeveen maakt gebruik van KNLTB Contributie, waarmee je het contributiebedrag via Ideal kunt betalen.

 

Opzegging lidmaatschap

Natuurlijk hopen we dat je het naar je zin hebt bij onze vereniging en plezier hebt in het spelen van tennis of padel maar mocht je toch het lidmaatschap willen opzeggen, stuur dan  voor 1 december een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij opzegging na 1 december maar voor 1 maart in het nieuwe kalenderjaar, dient er € 22,50 overgemaakt te worden, zijnde de bijdrage KNLTB voor het nieuwe jaar.

Bij opzegging na 1 maart in het nieuwe kalenderjaar, is het volledige contributiebedrag verschuldigd.

Mocht je na het lezen van bovenstaande informatie een algemene vraag hebben hebben, stuur deze dan gerust via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin jouw telefoonnummer. Heb je een vraag over één van de lidmaatschappen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.