Welkom op de website van NTC Nijeveen
NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennisvereniging met circa 100 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor het downloaden van het inschrijfformulier. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Klusochtenden
Op zaterdag 16 en 23 maart worden er weer klusochtenden georganiseerd om ons tennispark speelklaar te maken voor het nieuwe tennisseizoen. 
Op zaterdag 16 maart zal de klusdag in het teken staan van NLDOET, waarmee je onze vereniging ook financieel kunt ondersteunen. We vragen iedereen om zich via de website van NLDOET op te geven voor deze klusochtend: https://www.nldoet.nl/klus/tennispark-gereedmaken
Schema kantinedienst
De indeling van de kantinedienst voor het seizoen 2019 staat online. Mocht je verhinderd zijn op de avond waarop je ingepland staat dan verzoeken we je om zelf vervanging te zoeken of te ruilen en dit door te geven aan de kantinecommissie via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Inschrijven Openingstoernooi
Op zaterdag 30 maart a.s. houden we het Openingstoernooi. Je kunt je inschrijven via de volgende link: Inschrijfformulier Openingstoernooi

Openingstoernooi / NTC Nijeveen Open 2019
De data van het Openingstoernooi en het NTC Nijeveen Open 2019 zijn gepland.
Openingstoernooi zaterdag 30 maart 2019
Clubkampioenschappen Dubbel dinsdag 11 t/m zondag 16 juni 2019
NTC Nijeveen Open 2019 maandag 24 t/m zondag 30 juni 2019
Clubkampioenschappen Mix maandag 9 t/m 15 september 2019 

Privacy Policy
Naar aanleiding van de invoering van de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld waarin we vastgelegd hebben welke informatie we van onze leden bewaren, voor welk doel en met wie wij deze informatie delen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Jaarkalender 2019
Er is een jaarkalender gemaakt met de activiteiten die op dit moment gepland staan voor 2019. Initiatieven voor extra activiteiten zijn van harte welkom en kunnen aangemeld worden bij het bestuur via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

racketcentrum.jpg bakkerijstrijker1.jpg bakker1.jpg kvanbeekschilderwerken.png matter.jpg eikenaar.jpg oostergetel.jpg arbosupport.jpg toyota-vanderlinde.jpg

Pasfoto KNLTB-pas
Wil je een nieuwe foto op je KNLTB-pas? Klik dan op deze link om een nieuwe pasfoto te uploaden en te versturen naar de ledenadministratie.  
Ga naar boven