Welkom op de website van NTC Nijeveen
NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennisvereniging met circa 100 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor het downloaden van het inschrijfformulier. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Privacy Policy
Naar aanleiding van de invoering van de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld waarin we vastgelegd hebben welke informatie we van onze leden bewaren, voor welk doel en met wie wij deze informatie delen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Jaarkalender 2019
Er is een jaarkalender gemaakt met de activiteiten die op dit moment gepland staan voor 2019. Initiatieven voor extra activiteiten zijn van harte welkom en kunnen aangemeld worden bij het bestuur via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Toyota Van der Linde 55+ toernooi
Het team van NTC Nijeveen is er opnieuw in geslaagd om het door Toyota Van der Linde 55+ toernooi te winnen. Het door Toyota van der Linde gesponsorde toernooi is een 55+ toernooi waar jaarlijks teams uit Nijeveen, Meppel (MLTC) en de Wijk onderling strijden om de Toyota van der Linde wisselbeker. Het toernooi wordt afwisselend georganiseerd op het park van een van de deelnemende verenigingen. Kortom een gezellige dag onder tennisvrienden.
Toyota Van der Linde 55+ toernooi
 

eikenaar.jpg bakker1.jpg toyota-vanderlinde.jpg matter.jpg bakkerijstrijker1.jpg arbosupport.jpg mussche.jpg racketcentrum.jpg oostergetel.jpg rjinbeeld.png

Pasfoto KNLTB-pas
Wil je een nieuwe foto op je KNLTB-pas? Klik dan op deze link om een nieuwe pasfoto te uploaden en te versturen naar de ledenadministratie.  
Ga naar boven