Welkom op de website van NTC Nijeveen
NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennisvereniging met circa 100 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor het downloaden van het inschrijfformulier. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Klusdag 3 november
Zaterdag 3 november willen we graag ons park 'winterklaar' maken. Eén klusdag is voldoende dit najaar.
Tenminste als er genoeg vrijwilligers zijn om een handje te helpen. We beginnen om 09.00 uur. Uiteraard
staat de koffie klaar. Graag even een berichtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je komt? Bij voorbaat dank.
Toyota Van der Linde 55+ toernooi
Het team van NTC Nijeveen is er opnieuw in geslaagd om het door Toyota Van der Linde 55+ toernooi te winnen. Het door Toyota van der Linde gesponsorde toernooi is een 55+ toernooi waar jaarlijks teams uit Nijeveen, Meppel (MLTC) en de Wijk onderling strijden om de Toyota van der Linde wisselbeker. Het toernooi wordt afwisselend georganiseerd op het park van een van de deelnemende verenigingen. Kortom een gezellige dag onder tennisvrienden.
Toyota Van der Linde 55+ toernooi
 

oostergetel.jpg bakkerijstrijker1.jpg arbosupport.jpg racketcentrum.jpg bakker1.jpg eikenaar.jpg toyota-vanderlinde.jpg matter.jpg rjinbeeld.png mussche.jpg

Pasfoto KNLTB-pas
Wil je een nieuwe foto op je KNLTB-pas? Klik dan op deze link om een nieuwe pasfoto te uploaden en te versturen naar de ledenadministratie.  
Ga naar boven