Welkom op de website van NTC Nijeveen
NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennisvereniging met circa 100 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor het downloaden van het inschrijfformulier. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Update 04-11-20: Update-bericht KNLTB
Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis en padel. De maatregelen komen boven op de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en gelden voor 2 weken. Klik hier voor het gehele bericht.

Update 27-10-20: Gemeente Meppel staat dubbelspel niet toe
De gemeente Meppel heeft besloten om dubbelspel niet meer toe te staan. Dat betekent dat de handhaving daar op gericht is en dat we er van uit zouden kunnen gaan dat een overtreding daarvan leidt tot boete(s). Als bestuur zullen we die richtlijn, ongeacht wat we er van vinden, volgen. Dat betekent dus dat tot eventueel nader order het dubbelen niet meer is toegestaan.

Update 12-05-20: Hervatten tennisactiviteiten
Vandaag, dinsdag 12 mei, kunnen de tennisactiviteiten op ons park hervat worden onder de voorwaarden die vastgelegd zijn in dit document, dat ook via mail aan elk NTC lid verstuurd is. Het reserveren van een baan kan via de KNLTB Club App die gedownload kan worden uit de Google Play of of Apple App Store. Voor een korte instructie met betrekking tot het inloggen in de KNLTB Club App, hebben we deze korte handleiding gemaakt.

Privacy Policy
Naar aanleiding van de invoering van de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld waarin we vastgelegd hebben welke informatie we van onze leden bewaren, voor welk doel en met wie wij deze informatie delen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

racketcentrum.jpg bakkerijstrijker1.jpg Coop voor website NTC.jpg hopman.jpg oostergetel.jpg bakker1.jpg eikenaar.jpg kvanbeekschilderwerken.png Faber voor website NTC.jpg toyota-vanderlinde.jpg Matter voor website NTC.jpg

Pasfoto KNLTB-pas
Wil je een nieuwe foto op je KNLTB-pas? Klik dan op deze link om een nieuwe pasfoto te uploaden en te versturen naar de ledenadministratie.  

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

boersma.jpg intratuin.png janbralten.jpg kapsalonberta.jpg knipschuur.png paraat.jpg

Verjaardagen

Vandaag is/zijn jarig:
Peter Bruintjes
--------------------
Deze maand zijn jarig:
05-01Mirjam Mutsters-de Gooyer
13-01Sander de Kleuver
16-01Joyce Hoogeveen
19-01Mona Reinds
20-01Peter Bruintjes
21-01Sylvia Dekker
24-01Cees Hoeben
24-01Roelien van der Wende-Hartsuiker
26-01Elize Matter-Corporaal
27-01Harry de Vries
Ga naar boven