Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Voor meer informatie, kun je dit fimpje bekijken over naar deze pagina gaan.

Het is op dit moment niet mogelijk om je via de website in te schrijven voor de Clubkampioenschappen Mix. Er wordt aan gewerkt om dit weer mogelijk te maken, maar tot die tijd kun je je inschrijven door het sturen van een email met je naam en de naam van je dubbelpartner naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij voorbaat dank.

De Toernooicommissie.

Clubkampioenschappen Jeugd 2017
Afgelopen zaterdag deden bijna alle jeugdleden mee aan de clubkampioenschappen.
In de categorie rood is Julian Faber wederom clubkampioen geworden. In de categorie groen was er een strijd tussen Tijl Wissink en Hidde Hingst. Hidde heeft de finale gewonnen en mag zich 'groen kampioen' noemen.
In de categorie geel was er een spannende finale tussen Hidde van Scheijen en Annemijn Klunder. Annemijn heeft de wedstrijd gewonnen en ook zij is wederom kampioen in de gele klasse.
 
Het was een hele leuke middag met vooral spannende wedstrijden!
 
De jeugdcommissie
Ga naar boven