Welkom op de website van NTC Nijeveen
NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennisvereniging met ruim 100 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor de link naar het online inschrijfformulier. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Vernieuwde website Breakpoint
De website van Breakpoint is vernieuwd! 
Anders ingericht dan dat je gewend was. Op de homepage kun je nu direct je gewenste club selecteren. Alle trainingen die Breakpoint op dat moment op de door jou geselecteerde club aanbiedt komen in beeld.

Wij wensen je veel kijkplezier en gebruiksgemak!

Team Breakpoint


Nieuwsbrief 5 (juni 2021)

Er is een nieuwe nieuwsbrief uitgekomen waarin informatie te vinden is over de versoepelingen op en rond het tennispark, die mogelijk zijn vanaf 26 juni. Dit heeft voor ons vooral invloed op de toss en op de sluitingstijd van het terras.
 
Zomertrainingen
De indeling van de zomertrainingen is bekend. Via deze link kun je meer lezen over onze nieuwe trainer Michiel.
 
In deze bijlage staan de tarieven van de zomertrainingen. 

Baanreserveringen
 
Het reserveren van een baan kan via de KNLTB Club App die gedownload kan worden uit de Google Play of of Apple App Store. Voor een korte instructie met betrekking tot het inloggen in de KNLTB Club App, hebben we deze korte handleiding gemaakt.

Voorjaarscompetitie
De KNLTB heeft laten weten dat met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april de KNLTB heeft besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. Het animo om competitie te spelen is erg groot, meer dan 30.000 teams hebben zich ingeschreven. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. De KNLTB doet er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige competitie door te laten gaan.
Privacy Policy
Naar aanleiding van de invoering van de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld waarin we vastgelegd hebben welke informatie we van onze leden bewaren, voor welk doel en met wie wij deze informatie delen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

racketcentrum.jpg hopman.jpg Matter voor website NTC.jpg eikenaar.jpg Faber voor website NTC.jpg kvanbeekschilderwerken.png Coop voor website NTC.jpg oostergetel.jpg bakkerijstrijker1.jpg bakker1.jpg toyota-vanderlinde.jpg

Pasfoto KNLTB-pas
De KNLTB heeft in 2019 aangekondigd dat de nieuwe pas 2 jaar geldig zou zijn(https://www.tennis.nl/nieuws/2019/2/nieuw-de-meerjaren-knltb-ledenpas/), echter heeft de KNLTB laten weten dat de pas ook in 2021 nog gebruikt kan worden.Wil je graag een nieuwe foto op je KNLTB-pas? Log dan in op KNLTB Club en upload een nieuwe pasfoto. Lukt dit niet, klik dan op deze link om een nieuwe pasfoto te uploaden en te versturen naar de ledenadministratie. Bij de eerstvolgende vervanging van jouw KNLTB pas zal de nieuwe pasfoto gebruikt worden. 

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

boersma.jpg intratuin.png janbralten.jpg kapsalonberta.jpg knipschuur.png paraat.jpg

Verjaardagen

Vandaag is/zijn jarig:
--------------------
Deze maand zijn jarig:
06-08Fennie Matter-Corporaal
09-08Theo de Grebber
12-08Eddy Worst
16-08Kees van Reenen
19-08Marietje van der Linde
24-08Teun Bakker
26-08Jan Mossel
29-08Kees van der Wende
31-08Heleen Reinds
Ga naar boven