Welkom op de website van NTC Nijeveen
NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennisvereniging met circa 100 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor het downloaden van het inschrijfformulier. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hervatten tennisactiviteiten
Vandaag, dinsdag 12 mei, kunnen de tennisactiviteiten op ons park hervat worden onder de voorwaarden die vastgelegd zijn in dit document, dat ook via mail aan elk NTC lid verstuurd is. Het reserveren van een baan kan via de KNLTB Club App die gedownload kan worden uit de Google Play of of Apple App Store. Voor een korte instructie met betrekking tot het inloggen in de KNLTB Club App, hebben we deze korte handleiding gemaakt.

Openingstoernooi / NTC Nijeveen Open 2020
De data van het Openingstoernooi en het NTC Nijeveen Open 2020 zijn gepland. Deze toernooidata zijn momenteel onder voorbehoud van de ontwikkelingen m.b.t. het Corona virus.
Openingstoernooi zaterdag 28 maart 2020
Clubkampioenschappen Dubbel dinsdag 8 t/m zondag 14 juni 2020
NTC Nijeveen Open 2020 maandag 29 juni t/m zondag 5 juli 2020
Clubkampioenschappen Mix maandag 24 t/m 30 augustus(onder voorbehoud)

Privacy Policy
Naar aanleiding van de invoering van de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld waarin we vastgelegd hebben welke informatie we van onze leden bewaren, voor welk doel en met wie wij deze informatie delen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Jaarkalender 2019
Er is een jaarkalender gemaakt met de activiteiten die op dit moment gepland staan voor 2019. Initiatieven voor extra activiteiten zijn van harte welkom en kunnen aangemeld worden bij het bestuur via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

bakkerijstrijker1.jpg toyota-vanderlinde.jpg kvanbeekschilderwerken.png matter.jpg hopman.jpg racketcentrum.jpg bakker1.jpg oostergetel.jpg eikenaar.jpg

Pasfoto KNLTB-pas
Wil je een nieuwe foto op je KNLTB-pas? Klik dan op deze link om een nieuwe pasfoto te uploaden en te versturen naar de ledenadministratie.  

Inschrijvingen p/toernooi

Opening28 maart
C.K. Dubbel 8 t/m 14 juni
NTC Open 29 juni t/m 5 juli
C.K. Mix 24 t/m 30 aug.(o.v.)
Toernooien andere verenigingen

Kalender

ma di wo do vr za zo
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

boersma.jpg coophuisman.jpg faber.jpg intratuin.png janbralten.jpg kapsalonberta.jpg knipschuur.png paraat.jpg

Verjaardagen

Vandaag is/zijn jarig:
--------------------
Deze maand zijn jarig:
15-07Marrie Bolding
24-07Klaas van Beek
26-07Wies Klunder
Ga naar boven