Welkom op de website van NTC Nijeveen
NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennisvereniging met ruim 100 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor de link naar het online inschrijfformulier. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief 2021-2
Onder Verenigingsinfo is het nieuwe item Nieuwsbrieven toegevoegd. Hier kun je vanaf nu de nieuwsbrieven terugvinden en downloaden.
Zomertrainingen
De indeling van de zomertrainingen is bekend. Via deze link kun je meer lezen over onze nieuwe trainer Michiel.
 
In deze bijlage staan de tarieven van de zomertrainingen. 

Corona update 9 maart
Gisteravond kwam dan eindelijk het goede nieuws waar we al lange tijd op hoopten: we mogen vanaf 16 maart weer dubbelen! De mogelijkheid om baan 1 te reserveren met 4 personen is weer vrijgegeven. Let op: het is dus vanaf dinsdag 16 maart weer toegestaan om met 4 personen op 1 baan te spelen.

De KNLTB heeft alle informatie verwerkt in de nieuwe richtlijnen en FAQ’s. Zie hiervoor https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/03/corona-update-dubbelen-en-trainen-met-4-personen-per-baan-mag-weer/ .

Baanreserveringen
Inmiddels zijn alle banen weer beschikbaar om gereserveerd te worden.
 
Buiten sporten is nog steeds toegestaan. Dit betekent dat tennis mogelijk is, zolang je zorgt dat je om 22.00 uur thuis bent.
* De avondklok geldt voor alle leeftijden;
Check hier het volledige bericht van de Rijksoverheid over de avondklok.
 
Het reserveren van een baan kan via de KNLTB Club App die gedownload kan worden uit de Google Play of of Apple App Store. Voor een korte instructie met betrekking tot het inloggen in de KNLTB Club App, hebben we deze korte handleiding gemaakt.

Voorjaarscompetitie
De KNLTB heeft laten weten dat met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april de KNLTB heeft besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. Het animo om competitie te spelen is erg groot, meer dan 30.000 teams hebben zich ingeschreven. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. De KNLTB doet er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige competitie door te laten gaan.
Privacy Policy
Naar aanleiding van de invoering van de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld waarin we vastgelegd hebben welke informatie we van onze leden bewaren, voor welk doel en met wie wij deze informatie delen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

toyota-vanderlinde.jpg eikenaar.jpg Faber voor website NTC.jpg bakkerijstrijker1.jpg hopman.jpg Coop voor website NTC.jpg oostergetel.jpg bakker1.jpg kvanbeekschilderwerken.png Matter voor website NTC.jpg racketcentrum.jpg

Pasfoto KNLTB-pas
De KNLTB heeft in 2019 aangekondigd dat de nieuwe pas 2 jaar geldig zou zijn(https://www.tennis.nl/nieuws/2019/2/nieuw-de-meerjaren-knltb-ledenpas/), echter heeft de KNLTB laten weten dat de pas ook in 2021 nog gebruikt kan worden.Wil je graag een nieuwe foto op je KNLTB-pas? Log dan in op KNLTB Club en upload een nieuwe pasfoto. Lukt dit niet, klik dan op deze link om een nieuwe pasfoto te uploaden en te versturen naar de ledenadministratie. Bij de eerstvolgende vervanging van jouw KNLTB pas zal de nieuwe pasfoto gebruikt worden. 

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

boersma.jpg intratuin.png janbralten.jpg kapsalonberta.jpg knipschuur.png paraat.jpg

Verjaardagen

Vandaag is/zijn jarig:
Christiaan Hoogeveen
--------------------
Deze maand zijn jarig:
03-05Rikie Lotterman-kelly
06-05Christiaan Hoogeveen
10-05Peter Oostergetel
11-05Erik Nieboer
12-05Peter Miedema
15-05Bart Mutsters
15-05Edwin Righart
20-05Els Worst
26-05Janco Schiphorst
29-05Ubo Walstra
Ga naar boven