Welkom op de website van NTC Nijeveen
NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennisvereniging met ruim 100 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor de link naar het online inschrijfformulier. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor bezoekers hebben we een plattegrond van het sportpark toegevoegd waarop u kunt zien waar u onze vereniging kunt vinden op het Sportpark Tussenboerslanden.

Enquete padel
Ben je benieuwd naar hoe de enquete over padel ingevuld is? Klik dan op deze link.
Herenteam zondag kampioen!
Zondag 31 oktober jl is het herenteam kampioen geworden in de 2e klasse dubbel. In een directe confrontatie met enig overgebleven concurrent Denekamp 2 werd de titel veilig gesteld met een klinkende 4-0 overwinning. De andere wedstrijden in de poule waren tegen Gramsbergen, Biddinghuizen, Paterswolde, Denekamp 1 en ZLTB Zwolle ook al gewonnen. Ongeslagen en afgetekend kampioen dus! Kampioensteam bestaat uit Bart Mutsters, Klaas van Beek, Cor Westerhuis, Sander de Kleuver, Jacob Vriend en Bert Tissingh.

Baanreserveringen
Het reserveren van een baan kan via de KNLTB Club App die gedownload kan worden uit de Google Play of of Apple App Store. Voor een korte instructie met betrekking tot het inloggen in de KNLTB Club App, hebben we deze korte handleiding gemaakt.

Privacy Policy
Naar aanleiding van de invoering van de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld waarin we vastgelegd hebben welke informatie we van onze leden bewaren, voor welk doel en met wie wij deze informatie delen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

bakkerijstrijker1.jpg eikenaar.jpg Matter voor website NTC.jpg kvanbeekschilderwerken.png toyota-vanderlinde.jpg Faber voor website NTC.jpg bakker1.jpg hopman.jpg oostergetel.jpg racketcentrum.jpg Coop voor website NTC.jpg

Pasfoto KNLTB-pas
De KNLTB heeft in 2019 aangekondigd dat de nieuwe pas 2 jaar geldig zou zijn(https://www.tennis.nl/nieuws/2019/2/nieuw-de-meerjaren-knltb-ledenpas/), echter heeft de KNLTB laten weten dat de pas ook in 2021 nog gebruikt kan worden.Wil je graag een nieuwe foto op je KNLTB-pas? Log dan in op KNLTB Club en upload een nieuwe pasfoto. Lukt dit niet, klik dan op deze link om een nieuwe pasfoto te uploaden en te versturen naar de ledenadministratie. Bij de eerstvolgende vervanging van jouw KNLTB pas zal de nieuwe pasfoto gebruikt worden. 

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

boersma.jpg intratuin.png janbralten.jpg kapsalonberta.jpg knipschuur.png paraat.jpg

Verjaardagen

Vandaag is/zijn jarig:
Jenny Dekker
--------------------
Deze maand zijn jarig:
02-12Geesje Gooyer-v/d Wedden
03-12Jenny Dekker
07-12Adri van der Meulen
09-12Drikus Oosterveld
10-12Karla Pit-Haanstra
11-12Tanja Snoeken
19-12Nils van Driesum
21-12Jeroen Matter
Ga naar boven