Welkom op de website van NTC Nijeveen
NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennisvereniging met circa 100 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor het downloaden van het inschrijfformulier. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Baanreserveringen
Op dit moment is alleen baan 1 beschikbaar om te reserveren. Baan 2, 3 en 4 kunnen niet meer gereserveerd worden, de netten zijn verwijderd. Deze banen zullen weer beschikbaar komen nadat de banen opnieuw geprepareerd zijn in het voorjaar.
 
Buiten sporten is nog steeds toegestaan. Dit betekent dat tennis mogelijk is, zolang je zorgt dat je om 21.00 uur thuis bent.
* De avondklok geldt voor alle leeftijden;
* De regels voor de groepsgrootte bij volwassenen (max. 2 personen, dus enkelspel) en jeugd (onbeperkt) blijven ongewijzigd;
* De avondklok gaat zaterdag 23 januari in en geldt voorlopig t/m 9 februari;
* De maatregelen van de huidige lockdown blijven van kracht.
Check hier het volledige bericht van de Rijksoverheid over de avondklok.
 
Het reserveren van een baan kan via de KNLTB Club App die gedownload kan worden uit de Google Play of of Apple App Store. Voor een korte instructie met betrekking tot het inloggen in de KNLTB Club App, hebben we deze korte handleiding gemaakt.

Voorjaarscompetitie
De KNLTB heeft laten weten dat met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april de KNLTB heeft besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. Het animo om competitie te spelen is erg groot, meer dan 30.000 teams hebben zich ingeschreven. Iedereen kijkt uit naar de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. De KNLTB doet er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een volledige competitie door te laten gaan.
Privacy Policy
Naar aanleiding van de invoering van de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld waarin we vastgelegd hebben welke informatie we van onze leden bewaren, voor welk doel en met wie wij deze informatie delen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

bakkerijstrijker1.jpg eikenaar.jpg Coop voor website NTC.jpg Faber voor website NTC.jpg bakker1.jpg Matter voor website NTC.jpg oostergetel.jpg kvanbeekschilderwerken.png racketcentrum.jpg toyota-vanderlinde.jpg hopman.jpg

Pasfoto KNLTB-pas
Wil je een nieuwe foto op je KNLTB-pas? Klik dan op deze link om een nieuwe pasfoto te uploaden en te versturen naar de ledenadministratie.  

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsoren

boersma.jpg intratuin.png janbralten.jpg kapsalonberta.jpg knipschuur.png paraat.jpg

Verjaardagen

Vandaag is/zijn jarig:
--------------------
Deze maand zijn jarig:
02-03Adryan Lampe
05-03Ria Twerda
16-03Gerda van Beek
18-03Linda Mutsters
18-03Edwin Vos
20-03Frank Donkel
22-03Cor Westerhuis
24-03Henk Jonker
Ga naar boven