Welkom op de website van NTC Nijeveen
NTC Nijeveen is een kleine en gezellige tennisvereniging met ruim 100 leden. We hebben 4 banen, 3 gravelbanen en kunstgrasbaan. Er is bijna altijd wel een baan vrij om te spelen en op de kunstgrasbaan kan ook in de winter gespeeld worden. Vanaf maart t/m oktober wordt er op woensdagavond getosst. Een mooie gelegenheid om de andere leden te leren kennen. Belangstelling? Klik op deze link voor meer informatie en voor de link naar het online inschrijfformulier. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor bezoekers hebben we een plattegrond van het sportpark toegevoegd waarop u kunt zien waar u onze vereniging kunt vinden op het Sportpark Tussenboerslanden. 

Zondag 22 mei - baanbezetting
Op zondag 22 mei spelen er 2 teams thuis, waardoor de banen 2, 3 en 4 vanaf 09:00 bezet zijn. 's Ochtends is er van 09:30 tot 10:15 smurfentennis, waardoor op dat moment ook baan 1 bezet is.
Openingstoernooi
Er zijn foto's van het Openingstoernooi van zaterdag 2 april 2022 toegevoegd. Zie Foto's - 2022 - Openingstoernooi 2022.
Padel instuif zaterdag 5 maart
Zaterdag 5 maart is er voor leden van NTC Nijeveen een padel instuif georganiseerd om kennis te maken met padel. Iedereen werd verwelkomd met een kopje koffie. Nadat iedereen welkom geheten was door Henk Schonewille en een speluitleg door Harold Jans konden de teams de padelkooi in. Na afloop konden de ervaringen gedeeld worden onder het genot van een drankje en een bittergarnituur. Foto's van de instuif zijn te vinden op Facebook.

Zomertraining 2022
Je kunt je vanaf vandaag (zaterdag 5 maart) inschrijven voor de zomertrainingen via deze link. Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden, neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met onze trainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Indeling voorjaarscompetitie
De indeling van de voorjaarscompetitie 2022 is bekend en is toegevoegd onder het kopje Competitie. Via de kalender aan de rechterzijde kun je zien welke teams er thuis spelen op een vrijdag, zaterdag of zondag.

Baanreserveringen
Het reserveren van een baan kan via de KNLTB Club App die gedownload kan worden uit de Google Play of of Apple App Store. Voor een korte instructie met betrekking tot het inloggen in de KNLTB Club App, hebben we deze korte handleiding gemaakt.

Privacy Policy
Naar aanleiding van de invoering van de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben we een Privacy Policy opgesteld waarin we vastgelegd hebben welke informatie we van onze leden bewaren, voor welk doel en met wie wij deze informatie delen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

oostergetel.jpg Coop voor website NTC.jpg racketcentrum.jpg eikenaar.jpg Matter voor website NTC.jpg toyota-vanderlinde.jpg Faber voor website NTC.jpg bakkerijstrijker1.jpg hopman.jpg kvanbeekschilderwerken.png bakker1.jpg

KNLTB-ledenpas
De huidige fysieke ledenpas met magneetstrip is verouderd. Daar waar je voorheen voor bepaalde zaken een fysieke pas nodig had, is dat nu niet meer zo. Een digitale pas heeft een aantal grote voordelen. Zo is het duurzamer, flexibeler om aanpassingen te maken, kan een speler zijn actuele rating zien en gaat het proces van aanmelden veel sneller; nieuwe leden kunnen na aanmelding door de ledenadministrateur gelijk de ClubApp installeren met hun ledenpas en gebruiken om te spelen.
Wil je graag een nieuwe pasfoto binnen de KNLTB Club app? Log dan in op KNLTB Club en upload een nieuwe pasfoto. Lukt dit niet, klik dan op deze link om een nieuwe pasfoto te uploaden en te versturen naar de ledenadministratie. 

Kalender

Sponsoren

boersma.jpg intratuin.png janbralten.jpg kapsalonberta.jpg knipschuur.png paraat.jpg

Verjaardagen

Vandaag is/zijn jarig:
--------------------
Deze maand zijn jarig:
03-05Rikie Lotterman-kelly
06-05Christiaan Hoogeveen
10-05Peter Oostergetel
11-05Erik Nieboer
12-05Truus van der Meer
12-05Peter Miedema
12-05Rene Kruft
15-05Bart Mutsters
15-05Edwin Righart
20-05Els Worst
26-05Janco Schiphorst
29-05Ubo Walstra
Ga naar boven